Год урожая
2017
Сорт винограда
Grüner Veltliner
ТИПЫ ВИН
4. Белые вина - мощныеДанные анализа
Цена прямой продажи
0.00 €
Объем производства
1500 литров в год
Faber-Köchl
Зрелость, готовность вина к употреблению
от 2018 до 2025
Выдержка
Нержавеющая сталь
Особые размеры упаковки
Большеформатная тара
Information on location and soil
Loess soil; the grapes were hand-picked in the second harvest and selected from the Saazen vineyard.
Information on maturation
Classically fermented in steel tanks, on full yeast until February 2018, bottled in April 2018. Vegan wine.
Smell
Typical Veltliner, in the fragrance ripe pear, spicy note
Taste
Dry, nice acidity, well structured, strong body with medium alcohol, long finish Vegan wine.
Food recommendation
roast pork, veal fillet, mushroom risotto
Медаль
Год оценки | Наименование | Баллы/Медаль |
---|---|---|
2019 | Gourmetwelten Riedencup Weiß | 93 |
2019 | Falstaff | 90 |
2019 | Gault&Millau | 16 |