13.06.2019
В Австрийском бюро винного маркетинга (AWMB) пришло время смены верхушки руководства: После того, как находящийся в должности директора магистр Вильгельм Клингер в декабре прошлого года сообщил о своем уходе, после основательного процесса отбора был выбран его преемник. Крис Йорк (Chris Yorke) с 2020 года будет руководить судьбой компании, осуществляющей поддержку австрийской винной экономики.
13.06.2019
В Австрийском бюро винного маркетинга (AWMB) пришло время смены верхушки руководства: После того, как находящийся в должности директора магистр Вильгельм Клингер в декабре прошлого года сообщил о своем уходе, после основательного процесса отбора был выбран его преемник. Крис Йорк (Chris Yorke) с 2020 года будет руководить судьбой компании, осуществляющей поддержку австрийской винной экономики.
13.06.2019
В Австрийском бюро винного маркетинга (AWMB) пришло время смены верхушки руководства: После того, как находящийся в должности директора магистр Вильгельм Клингер в декабре прошлого года сообщил о своем уходе, после основательного процесса отбора был выбран его преемник. Крис Йорк (Chris Yorke) с 2020 года будет руководить судьбой компании, осуществляющей поддержку австрийской винной экономики.
06.06.2019
Кульминацией проходящей в настоящее время австрийской винной конференции «Вайнгипфель» («Wine Summit») стала сегодняшняя презентация в Вене господином Вилли Клингером (директором Австрийского бюро винного маркетинга) книги "Вино в Австрии: История"). Таким образом, с декабря впервые будет представлена научно обоснованная, всесторонняя литературная работа по истории производства вина в Австрии от…
06.06.2019
Кульминацией проходящей в настоящее время австрийской винной конференции «Вайнгипфель» («Wine Summit») стала сегодняшняя презентация в Вене господином Вилли Клингером (директором Австрийского бюро винного маркетинга) книги "Вино в Австрии: История"). Таким образом, с декабря впервые будет представлена научно обоснованная, всесторонняя литературная работа по истории производства вина в Австрии от…
06.06.2019
Кульминацией проходящей в настоящее время австрийской винной конференции «Вайнгипфель» («Wine Summit») стала сегодняшняя презентация в Вене господином Вилли Клингером (директором Австрийского бюро винного маркетинга) книги "Вино в Австрии: История"). Таким образом, с декабря впервые будет представлена научно обоснованная, всесторонняя литературная работа по истории производства вина в Австрии от…
События и рекламные акции
This year, the third Austria’s Best Sommelier Competition was held in Chicago following the successful Sommelier Competitions in New York City 2016 and San Francisco 2018. The event was designed to en
События и рекламные акции
Steiermark: Austria's hidden treasure The Austrian Wine Marketing board presents with Willi Klinger as speaker a commented tasting in New York on October 16th. The Austrian Wine Marketing Board proudl
The Austrian Wine Marketing Board frequently organises trips and excursions into the Austrian winegrowing regions for 200 international importers and merchants, sommeliers and journalists. The Highlig
События и рекламные акции
A convivial and congenial evening with Austrian delicacies and Viennese wines awaited the international guests in a traditional atmosphere at the Heuriger Fuhrgassl-Huber. 26. May 2019 Heuriger Fuhrga
События и рекламные акции
We assembled in Vienna with all visitors from Wine Summit for a day’s conference dedicated to the history of Austrian wine and Vineyard Interfaces in the heart of Europe. 26. May 2019 Palais Niederöst
События и рекламные акции
The itinerary took us along our nation’s longest and viticulturally most important river: the world-famous Danube. 23. – 25. May 2019 Along the Danube Tasting List Journey Along the Danube © ÖWM / Gre
События и рекламные акции
We paid a dedicated visit to some of Austria’s best vineyards – specifically, those that lie at the borders of our country; these borders that never were borders until after 1918. 27. – 29. May 2019 V
События и рекламные акции
События и рекламные акции
События и рекламные акции
We paid a dedicated visit to some of Austria’s best vineyards – specifically, those that lie at the borders of our country; these borders that never were borders until after 1918. 23. – 25. May 2019 V
События и рекламные акции
The AWMB is traveling to Russia and stops for a commented tasting at Ekaterinburg. It is the first Austrian Tasting in the Uralarea. The Austrian Wine Marketing Board (AWBM) chose Ekaterinburg as seco
События и рекламные акции
Österreich Wein Marketing veranstaltet am 8. September 2019 erstmalig eine kommentierte Verkostung dem Fachpublikum aus Sibirien.
21.03.2019
2018 год снова ставит рекорд в экспорте австрийского вина: 170,3 млн. евро было выручено во всем мире, на 6,9% больше чем в прошлом году. Кроме того, благодаря обильному собранному урожаю в 2017 году впервые с 2010 года было снова экспортировано более 50 млн. л. В самой Австрии местное вино также очень успешно: В сфере розничной торговли в 2018 году продажи повысились на 6,9%, в стоимостном…
21.03.2019
2018 год снова ставит рекорд в экспорте австрийского вина: 170,3 млн. евро было выручено во всем мире, на 6,9% больше чем в прошлом году. Кроме того, благодаря обильному собранному урожаю в 2017 году впервые с 2010 года было снова экспортировано более 50 млн. л. В самой Австрии местное вино также очень успешно: В сфере розничной торговли в 2018 году продажи повысились на 6,9%, в стоимостном…
21.03.2019
2018 год снова ставит рекорд в экспорте австрийского вина: 170,3 млн. евро было выручено во всем мире, на 6,9% больше чем в прошлом году. Кроме того, благодаря обильному собранному урожаю в 2017 году впервые с 2010 года было снова экспортировано более 50 млн. л. В самой Австрии местное вино также очень успешно: В сфере розничной торговли в 2018 году продажи повысились на 6,9%, в стоимостном…
The earliest wine harvest of modern Austrian viticulture surpassed the volume of the previous, above-average vintage 2017, at 2.75 million hectolitres. Once again, wines of very good to excellent qual
From 17–19 March in Düsseldorf, Germany, Europe’s biggest trade fair for wines and spirits will provide some 350 Austrian winegrowers with an ideal platform to present the wines of this vintage – as w
This ensemble of fermented vegetables – Chinese cabbage & radish – is served in Korea along with many diverse foods; even soups are flavoured with it. The most prominent spicy flavours are ginger, gar
11.03.2019
С 17 по 19 марта 2019 года ProWein, самая значительная винная ярмарка Европы, празднует свой 25-летний юбилей. Австрия представляет около 350 виноделов и предлагает в павильоне 17 трехдневную программу экстракласса.
11.03.2019
С 17 по 19 марта 2019 года ProWein, самая значительная винная ярмарка Европы, празднует свой 25-летний юбилей. Австрия представляет около 350 виноделов и предлагает в павильоне 17 трехдневную программу экстракласса.
Three fiery spices dominate this tofu dish, which according to legend comes from Chengdu in the Sichuan province of China: chili, black pepper and the numbing electrifying effect of Sichuan peppercorn
The unsalted Indian cream cheese ‘Paneer’, made from full-fat cows’ milk, is often marinated, sometimes spiced with chilis and then grilled over charcoal, skewered together with green bell peppers. Gr
A variety of curry spices, cashew nuts and raisins transform this lamb stew into a harmonious festive meal. The rice is fried before cooking, which gives it a nutty aroma, saffron additionally refin
11.03.2019
Шеф лучшего в мире ресторана „Osteria Francescana“ Массимо Боттура будет готовить 18 июня 2019 года для победителей самого строгого австрийского конкурса в области вин во дворце Кобург (Вена).
11.03.2019
Шеф лучшего в мире ресторана „Osteria Francescana“ Массимо Боттура будет готовить 18 июня 2019 года для победителей самого строгого австрийского конкурса в области вин во дворце Кобург (Вена).
The most important factor in the texture of the briefly roasted beef is the marinade, which tenderises the meat. In addition to soy sauce, ginger & garlic, the marinade often will contain fruity pear
11.03.2019
С 17 по 19 марта 2019 года ProWein, самая значительная винная ярмарка Европы, празднует свой 25-летний юбилей. Австрия представляет около 350 виноделов и предлагает в павильоне 17 трехдневную программу экстракласса.
Wagyu beef is abundantly and delicately marbled with fat, which makes it melt like butter so beautifully on the tongue. It has a slightly sweetish, subtle flavour, which can be best accentuated by bri
When pork belly is cooked gently enough for long enough, some of the fat diffuses into the muscle tissue and makes it meltingly tender. During the subsequent roasting, a crispy crust forms, which in C
The chicken is marinated with spices in sauces rich with umami flavours, before it is grilled on a spit. The sweetish-spicy peanut sauce expresses itself as creamy & full-bodied; white wine with a sub
11.03.2019
Шеф лучшего в мире ресторана „Osteria Francescana“ Массимо Боттура будет готовить 18 июня 2019 года для победителей самого строгого австрийского конкурса в области вин во дворце Кобург (Вена).
This favourite Vietnamese recipe bathes the tender flesh in a pleasantly sweet flavour by adding sweet ingredients. The admixture of pepper or a little chili provides a bit of zip. Depending on prefer
11.03.2019
Самый ранний сбор винограда винодельческой современности превзошел незаурядный 2017 год по количеству - 2,75 млн. гл, причем новые вина возможно будут очень хорошего и даже отличного качества.
11.03.2019
Самый ранний сбор винограда винодельческой современности превзошел незаурядный 2017 год по количеству - 2,75 млн. гл, причем новые вина возможно будут очень хорошего и даже отличного качества.
11.03.2019
Самый ранний сбор винограда винодельческой современности превзошел незаурядный 2017 год по количеству - 2,75 млн. гл, причем новые вина возможно будут очень хорошего и даже отличного качества.
This dish combines sweetness, fruity acidity and above all fiery spice, which poses a particular challenge to the wine accompaniment. Here one needs either residual sugar, extract or maturity. Pairs w
As a portal to the world's largest consumer market, Vinexpo New York is a great opportunity to enter this market. At Vinexpo New York, innovative producers from all over the world meet and present the
10-15 March - The world's best sommeliers meet for a top-class competition. The World Championship of the sommeliers will be supported by the AWMB as Platinum Sponsor with an exciting programm. The AW
What's the best wine to pair with this rice and meat dish? It's not an obvious choice, but a fresh white wine with balanced acidity generally goes well with Reisfleisch. Pairs well with: © Austrian Wi
Pork goes best with a youthful white wine, particularly a classically dry but full-bodied Grüner Veltliner or Welschriesling. Pairs well with: © Austrian Wine/Blickwerk Fotografie Pairs well with: Grü