A rustic but no less delicious way to enjoy fresh asparagus. This pairs so well with a strong, dry Riesling, 2-3 years old and structured with harmonious acidity and distinct fruitiness. Grüner Veltliner of a similar quality level as well as classic Pinots can fit wonderfully as well.

Простой, но не менее вкусный способ насладиться вкусом свежей спаржи. Это блюдо так хорошо взаимодействует с мощным, сухим Riesling, двух-трех лет отроду, структурированное с гармоничной кислотностью и отчетливой фруктовостью. Grüner Veltliner такого же уровня качества или классические вина группы Pinot могут также прекрасно подойти.

A picture shows asparagus with ham

Прекрасные партнеры

© Shutterstock

Прекрасные партнеры

  • Riesling Spätlese trocken (сухое) /reserve/ smaragd
  • Grüner Veltliner reserve
  • Сильные представители семейства белых сортов Pinot

NEWSLETTER

Be the first one to know the latest news in the world of Austrian Wine!

Erfahren Sie Neuigkeiten vor allen anderen und sicher Sie sich die aktuellsten Themen aus der Welt des österreichischen Weins. • Hintergrundinformationen • Eventeinladungen • Gesetzesänderungen Noch nicht überzeugt? Sehen Sie sich hier unseren aktuellen Newsletter an.